a
Еднолично адвокатско дружество "Силвия Петкова" разполага с екип от млади, амбициозни и същевременно опитни специалисти в предлаганите сфери на дейност, работещи при спазване на доверие, лоялност, ерудация и персонално внимание към всеки клиент. Ние използваме всички законоустановени средства, за да защитим в максимална степен правата и интересите на нашите доверители.

Facebook

Linked In

Copyright 2022 Petkova Legal .
Всички права запазени!

10:00 - 18:00

Работно време Пон. - Пет.

0885 477 757

Свържете се с нас

Facebook

 

Linked In

Търсене
Menu

 

BulgarianEnglish
Адвокатска кантора "Петкова" 1
Адвокатска кантора "Петкова" 2

Наказателно право

Процесуално представителство, защита и съдействие на досъдебна и съдебна фаза на обвиняеми и подсъдими за извършени престъпления, както и на пострадали от престъпления.

Административно право

Правна помощ и представителство пред административни органи. Защита и съдействие при оспорване на наложени административни наказания.

Права на човека

Процесуално представителство пред Европейския съд по правата на човека в Страсбург за нарушения на основни човешки права.

МЕДИАЦИЯ

Извънсъдебно решаване на спорове от правоспособни медиатори.

Адвокатска кантора "Петкова" 4

Силвия Петкова

-Адвокат-

"Правото е изкуството да се създава равенство и справедливост, а адвокатът е техен закрилник от незапомнени времена до днес"

Адвокатска кантора Петкова предлага специализирана правна помощ, защита, съдействие и представителство, както и правни консултации от добри и опитни адвокати по наказателно право, административно право, права на човека, авторско и патентно право, търговски марки, семейно право, имотно право, трудово право и др. Специалистите на кантората осъществяват представителство на територията на цялата страна. Правни консултации се извършват на място в кантората или по телефон след предварително записан час при работно време всеки делничен ден от 10:00 до 18:00 ч., или по електронна поща – денонощно.
Адвокатска кантора Петкова предлага възможност за извънсъдебно решаване на спорове от правоспособни медиатори.
Специалистите на кантората оказват помощ и съдействие при изготвяне на проекти за държавно и европейско финансиране.

Публикации:

Съпружеска имуществена общност

ИМОТНИ АДВОКАТИ

В съвременна правова държава, каквато е Република България, правото на собственост е абсолютно субективно право, чиято неприкосновеност е защитена, както от гражданското, така и от наказателното право.

Адвокатска кантора "Петкова" 5

ЗАЩИТА ПРИ ДОМАШНО НАСИЛИЕ

В една страна, в която не само обществото, но и сериозна съдебна институция, каквато е Конституционния съд, считат че социалната роля на жената се свежда единствено до това да отглежда или да изражда деца, защитата от домашно насилие и сексуален тормоз е особено трудна, но особено важна.

Адвокатска кантора "Петкова" 6

АДВОКАТ ПО ТРУДОВО ПРАВО

Трудовото право е правен отрасъл, който има две основни функции – икономическа и защитна. Чрез своята икономическа функция, трудовото право осигурява развитието на производството и предлагането на услугите чрез регулиране на отношенията, които възникват във връзка с предоставянето на работна сила и нейното наемане.

Адвокатска кантора "Петкова" 7

АДВОКАТ СРЕЩУ ЧСИ

Принудителното изпълнение е част от изпълнителното производство, което започва с издаването от съда на изпълнителен лист или заповед за изпълнение и се провежда от съдебния изпълнител (държавен или частен).

Важно! При използване на формата за онлайн правна консултация:

За да можем да Ви бъдем полезни в най – голяма степен при изготвянето на становищата по Вашите правни въпроси, изпратени чрез платформата е-Адвокат, Ви препоръчваме да опишете своя проблем по възможно най – подробния начин. По този начин ще имаме възможност да вникнем във Вашия казус, да го проверим и да Ви отговорим по най – точния и задълбочен начин.