Еднолично адвокатско дружество "Силвия Петкова" разполага с екип от млади, амбициозни и същевременно опитни специалисти в предлаганите сфери на дейност, работещи при спазване на доверие, лоялност, ерудация и персонално внимание към всеки клиент. Ние използваме всички законоустановени средства, за да защитим в максимална степен правата и интересите на нашите доверители.

Copyright 2023 Petkova Legal.

 

Силвия Петкова, адвокат с коментар относно поставянето под карантина

Еднолично адвокатско дружество "Силвия Петкова" > Медии  > Силвия Петкова, адвокат с коментар относно поставянето под карантина

Силвия Петкова, адвокат с коментар относно поставянето под карантина

Специалистът по наказателно право и права на човека адвокат Силвия Петкова коментира в предаването „Делници“ по телевизия „Евроком“ наличната към момента съдебна практика, отменяща предписанията за поставяне под карантина на контактни лица на болен от COVID – 19, както и на пристигащи от други държави. 

Адвокат Силвия Петкова уточнява, че само компетентните медицински специалисти могат да дават оценка на това целесъобразно ли е поставянето под карантина на тези категории лица. Посочената от нея съдебна практика, както и впечатленията ѝ от водените от нея дела, свързани с поставяне от карантина, анализира законосъобразността на тази мярка. 

В своя коментар адвокат Силвия Петкова обръща внимание и на необходимостта от следването на демократичните принципи.

В предаването, специалистът по наказателно право и права на човека говори още за ваксините, антивакс движението и споделя своя опит в работата си със задържаните от протестите на 2 септември 2020 г. 

Цялото предаване, гледайте във видеото. 

__________________________________________________________________

Още интересни коментари на адвокат Силвия Петкова по важни обществени теми, можете да намерите в секция „Медии“

Адвокатска кантора „Петкова“ предоставя специализирана правна помощ в областта на наказателното право и правата на човека. 

No Comments

Leave a Comment