Еднолично адвокатско дружество "Силвия Петкова" разполага с екип от млади, амбициозни и същевременно опитни специалисти в предлаганите сфери на дейност, работещи при спазване на доверие, лоялност, ерудация и персонално внимание към всеки клиент. Ние използваме всички законоустановени средства, за да защитим в максимална степен правата и интересите на нашите доверители.

Copyright 2023 Petkova Legal.

Еднолично адвокатско дружество „Силвия Петкова“ предлага комплексно правно обслужване във всички сфери на правото – гражданско, наказателно и публично право, както и в областта на нормотворчеството. Водени от принципите независимост, доверие, почтеност и поверителност, специалистите на кантората гарантират персонално внимание и подход към правния проблем на всеки индивидуален и корпоративен клиент.

Предоставянето на правни услуги на място в кантората, както и по телефон, става след предварително уговорен час.

За клиенти извън България контактът се осъществява чрез whatsapp или viber на тел. + 359 885 47 77 57, както и на email адрес office@petkovalegal.com. 

Нашият адрес

Къде да ни откриете?

Еднолично адвокатско дружество „Силвия Петкова“

АДРЕС: гр. София, ул. „Три уши“ № 2, ет. 3

Получете упътвания от Google Maps

Пишете ни

Обадете ни се

Водени от принципите независимост, доверие, почтеност и поверителност, специалистите на кантората гарантират персонално внимание и подход към правния проблем на всеки индивидуален и корпоративен клиент.

Имейл за връзка: office@petkovalegal.com

Телефон за връзка: 0885 477 757

Работно време: 10:00-18:00, Пон. – Пет.