Еднолично адвокатско дружество "Силвия Петкова" разполага с екип от млади, амбициозни и същевременно опитни специалисти в предлаганите сфери на дейност, работещи при спазване на доверие, лоялност, ерудация и персонално внимание към всеки клиент. Ние използваме всички законоустановени средства, за да защитим в максимална степен правата и интересите на нашите доверители.

Copyright 2023 Petkova Legal.

е-адвокат

В съвременните обществени условия, в които хората прекарват голяма част от времето си във виртуалното пространство, за всеки клиент е изключително удобно да може да намира услугите, от които има нужда, онлайн. Затова, еднолично адвокатско дружество „Силвия Петкова“ създаде платформата „е-Адвокат“, чрез която се предоставят консултации от онлайн адвокат.

Предоставянето на онлайн правни услуги има множество предимства, сред които отпадане на необходимостта от съобразяване с работното време на кантората и посещение на място, бързо и лесно получаване на правна информация в подходящо за клиента време от уюта на собствения му дом или офис, удобно заплащане на адвокатското възнаграждение, особено при използване на услугата „Онлайн банкиране“.

 

Как работи платформата за правна помощ от онлайн адвокат?

– Чрез попълване на формата по – долу, можете да изпратите запитване по Вашия правен проблем 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата;

– Своевременно получавате квалифицирана правна помощ;

– При необходимост се провежда разговор в удобно за клиента време по предпочитана от него онлайн платформа;

– Прегледът и даването на становище по относимата документация става изцяло дистанционно;

– При необходимост от процесуално представителство пред административни органи или пред съд, договорите за правна помощ и пълномощните се изпращат по електронна поща, а клиентът получава пълна отчетност на извършените действия в електронен вид;

– Заплащането на адвокатско възнаграждение се извършва по банков път.