Еднолично адвокатско дружество "Силвия Петкова" разполага с екип от млади, амбициозни и същевременно опитни специалисти в предлаганите сфери на дейност, работещи при спазване на доверие, лоялност, ерудация и персонално внимание към всеки клиент. Ние използваме всички законоустановени средства, за да защитим в максимална степен правата и интересите на нашите доверители.

Copyright 2023 Petkova Legal.

Даниел Донис 1

Даниел Донис

Консултант по трудова миграция

Даниел Донис е миграционен консултант с богат опит в улесняването на безпроблемната трансгранична трудова миграция. С бакалавърска степен по бизнес мениджмънт, Даниел е усъвършенствал опита си в продължение на 5 години в динамичната сфера на набиране на работна ръка, обхващайки различни индустрии и държави.

Професионалният му път преминава през различни страни, включително Обединените арабски емирства, Катар, Саудитска Арабия, Полша, Чешката република, Обединеното кралство, Латинска Америка и Съединените американски щати. 

Понастоящем базиран в Дубай, Даниел е специализиран в ръководенето на физически и юридически лица през сложните имиграционни процедури, необходими за целите на работата в гореспоменатите държави. Задълбочените му познания за визовите изисквания, правните рамки и културните тънкости му позволяват да предлага индивидуални решения, гарантиращи спокойствието и сигурността на клиентите му.

Стремежът на Даниел за високи постижения и страстта му към опростяване на сложните имиграционни процедури го превръщат в доверен съветник за лица и организации, които търсят безпроблемни решения за глобална мобилност.

Сфери на дейност:

> разрешения за работа и пребиваване на работници от трети страни

Контакт:

email: office@petkovalegal.com
тел.: +359 885 47 77 57
адрес: гр. София, ул. „Три уши“ № 2, ет. 3