a
Еднолично адвокатско дружество "Силвия Петкова" разполага с екип от млади, амбициозни и същевременно опитни специалисти в предлаганите сфери на дейност, работещи при спазване на доверие, лоялност, ерудация и персонално внимание към всеки клиент. Ние използваме всички законоустановени средства, за да защитим в максимална степен правата и интересите на нашите доверители.

Facebook

Linked In

Copyright 2022 Petkova Legal .
Всички права запазени!

0885 477 757

Свържете се с нас

Facebook

 

Linked In

Търсене
Menu

 

Мустафа Търтър 1

Мустафа Търтър

Асоцииран партньор и адвокат

Мустафа Търтър е адвокат по наказателно право от 2000 г. Завършва право в Истанбулския университет през 1999 г., като след завършването си започва работа като адвокат съвместно с проф. д-р Кьоксал Байрактар, работейки с него в продължение на 11 години.

През 2011 г. той създава своята собствена адвокатска кантора, която е класирана в престижната международна класация за най – добрите адвокатски кантори по наказателно право в света – legal500.

Докато работи като адвокат, Мустафа Търтър завършва магистратура по публично право с дипломна работа, посветена на подслушването. Към момента той е докторант в Университета „Медипол“ в Истанбул, като преподава във Висшата професионална гимназия по правосъдие към Университета „Медипол“ в Истанбул, както и във Висшата полицейска професионална гимназия в Саръйер, Истанбул.

Кантората на адв. Мустафа Търтър разполага с експерти в областта на наказателното право и криминологията, специализирайки по – конкретно в сферата на организираната престъпност. Извън тази сфера, дружеството се занимава с множество дела от обществен интерес, вкл. и убийството на Башак Ченгиз, което шокира турското общество през 2021 г. Кантората на адв. Мустафа Търтър обслужва своите местни и чуждестранни клиенти с грижа, усърдие и поверителност, проявявайки готовност да предостави висококвалифицирана правна помощ на всеки клиент, търсещ наказателноправна закрила на територията на Република Турция.

Сфери на дейност:

> > правно консултиране и защита по наказателни дела по обвинение за извършено престъпление
> защита при полицейско и прокурорско задържане, и задържане под стража
> защита на пострадали от престъпления

Контакт:

email: ofis@mustafatirtir.com
тел.: + 90 216 848 15 00
адрес: Sur Yapı Exen, Kule Bina, F Blok, No:6/90 Ümraniye